Zomeravond Zen
Donderdag 3 augustus

Tai Chi in de voedseltuin

Deze zomer organiseren we in samenwerking met Carla van de Zwarte Kraanvogel een Zomeravond Zen. Dit programma combineert de ontspannende en versterkende bewegingen van Tai Chi met heerlijke en gezonde gerechten & hapjes uit voedseltuin De Brabantse Walnoot. Gedurende de zomeravonden zullen we werken aan het vergroten van innerlijke rust, balans en gezondheid, terwijl we genieten van heerlijk eten dat ons lichaam voedt. Doe mee en ontdek de harmonie tussen lichaam en geest!

Docenten

Carla Beerendonk

@zwartekraanvogel

Carla is al 9 jaar Tai Chi docente en weet uit eigen ervaring hoe lastig het soms is om te gaan met stress en tegenslagen. 

Ik ben dus als docent, therapeut en coach niet zomaar in dit werkveld terecht ben gekomen, ik heb zo mijn eigen portie gehad en mijn lessen daaruit geleerd. Dit geef ik door, mijn kennis, wijsheid, ervaring, en doorzettingsvermogen, aan mijn cliënten.  En dit maakt dat ik me enorm goed kan verplaatsen in mensen die te maken hebben met een druk leven met werk en kinderen, met depressie en/of burn-out, met verlies van een geliefde, een scheiding, of mantelzorg. Door Tai Chi in mijn leven toe te passen heb ik nu grip op mijn energie en  mijn leven en daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Dit ga je leren:

Caren Vermaat

@leefstijlroer

Caren is grondlegger van het Leefstijlroer, een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd instrument waarmee je zelf aan de slag kunt om je gezondheid en leefstijl te verbeteren. Door haar eigen grote passie moestuinieren kwam Caren erachter dat moestuinieren veel meer is dan alleen maar gezonde voeding maar dat het invulling geeft aan alle verschillende pijlers van het Leefstijlroer: voeding, beweging, ontspanning, slaap, zingeving, relaties en zelfs financiën.

Dit voorjaar zijn we gestart met een voedseltuin op Landgoed Arcadia in Steenbergen waar alle verschillende pijlers van het Leefstijlroer samenkomen. Heel graag laten we mensen ervaren hoe gezonde voeding & beweging kunnen gecombineerd in de zomeravonden en hoe je hiermee je lichaam en geest kunt voeden en versterken.

Hoe je met behulp van Tai Chi kunt ontspannen

Hoe je kunt werken aan innerlijke rust, balans & gezondheid

Hoe je meer energie kunt krijgen met Tai Chi

Hoe je met voeding uit eigen tuin lekkere & gezonde gerechten kunt maken
Welke verse ingrediënten en kruiden je in je moestuin kunt kweken en bereiden
Snelle & makkelijke recepten uit eigen moestuin

Programma

17.00 uur: Welkom in de Voedseltuin met verse kruidenthee
17.10 uur: Rondleiding door voedseltuin De Brabantse Walnoot
17.45uur: Tai Chi sessie in de voedseltuin
19.30 uur: Afsluiting met ontspanning- en ademhalingsoefeningen
18.30 uur: Proeverij van verse gerechten uit de moestuin met een moestuinsoep, een moestuinpesto, moestuinsalade, vers zuurdesembrood en kruidenwater
20.00 uur: gelegenheid voor vragen & feedback

Aanmelden

Zomeravond Zen: Tai Chi & moestuin proeverij

Als jij deze Zomeravond wilt meemaken in de voedseltuin  meld je dan nu aan via onderstaande button. 

Maximaal aantal deelnemers is 30 personen!

VOL = VOL

Dit krijg je:

Toegang to de zomeravond op donderdagavond 3 augustus
Tai Chi Les inclusief moestuin proeverij bestaande uit diverse verse gerechten en drankjes
Rondleiding en wandeling in de voedseltuin op Landgoed Arcadia

Voor € 39,95