Het geheim van goede voeding

Om optimaal te kunnen functioneren heb je energie en voedingsstoffen nodig. Met goede voeding voel je je fitter en heb je kleinere kans op ziektes zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Bij een gezond voedingspatroon eet je niet teveel of te weinig, eet je vooral plantaardig en zo min mogelijk dierlijke producten, geen voeding met een lange lijst ingrediënten op het etiket, zo weinig mogelijk toevoegingen en het liefst zo vers mogelijk.

Omdat iedereen anders is en ieder lichaam anders reageert op bepaalde voedingsstoffen is het belangrijk om te kijken wat voor jou persoonlijk het beste voedingsplan is. 

Krijg grip op jouw voeding

Hoe goed eet jij?

 

Een gezond eetpatroon bestaat uit voldoende en regelmatig eten. Elke dag drie hoofdmaaltijden en zo min mogelijk tussendoortjes. 

Natuurlijk heeft de een meer eten nodig dan de ander en reageert iedereen weer anders op bepaalde voedingsmiddelen. 

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en om op gewicht te blijven om misschien wel wat gewicht te verliezen. Als je hierbij niet de juiste adviezen volgt die op jouw lichaam en leefstijl zijn afgestemd, dan heb je kans dat je niet goed in je vel zit, dat je je lichaam niet voorziet van de juiste voedingsstoffen of dat je niet op het gewicht zit dat je graag zou willen hebben

Er is niemand die jou beter kan vertellen hoe jij je voelt en hoe jouw lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen dan jij zelf. In het persoonlijk voedingsplan gaan we samen kijken naar jouw voedingspatroon, jouw doelen, jouw belemmerende patronen en gaan we onderzoeken wat voor jou wel werkt en wat niet werkt. Per onderdeel ga jij bepalen wat voor jou van belang is en ga jij stapje voor stapje ontdekken wat voor jou de beste route is naar een gezond voedingsplan. 

Jouw beste voedingspatroon

Inhoud persoonlijk voedingsplan

Persoonlijke voedings-check

Jouw voedingsdoelen

Persoonlijke voedingsanalyse

Jouw beste voedingsstrategie

Best werkende voedingstactieken

Gezonde voeding en gewicht op lange termijn

Genieten van optimale weerstand

Direct zelf aan de slag

Met dit persoonlijk voedingsplan kun je direct zelf aan de slag en ga je direct ervaren wat goede voeding voor jou kan doen. Je voelt je al heel snel fitter, energieker en gezonder. Je voorziet je lichaam van de beste voedingsstoffen waardoor je overdag minder behoefte hebt aan snacken en tussendoortjes. 

Door de juiste voedingsstoffen bescherm je je lichaam ook tegen ongewenste indringers en ben je optimaal bestand tegen virussen en vrije radicalen.

Het is jouw persoonlijke routekaart naar jouw beste voedingspatroon waardoor je alle tools in handen hebt om jezelf van de beste brandstof te voorzien en zelf kunt bijsturen naar een lang, gezond & gelukkig leven.  

Jouw beste voedingspatroon

Dit krijg je:

Volg de lessen in je eigen tijd en tempo

Praktische opdrachten om direct mee aan de slag te gaan

Voedings check-up om inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon

E-learning voor het ontwikkelen van jouw persoonlijk voedingsplan

Praktisch bewezen adviezen en handvatten van de beste experts

Jouw persoonlijk voedingsplan

Online persoonlijk
voedingsplan

Als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan ontdekken uit te werken hoe jouw persoonlijke Voedingsplan eruit ziet, is meld je dan nu aan via onderstaande button en ga direct aan de slag om jezelf beter te eten.

Voor € 49,95