Het geheim van goede slaap

Er komt steeds meer bewijs dat goed slapen het belangrijkste medicijn is voor een goede gezondheid. Slaap zorgt voor een betere weerstand en een betere lichamelijke en mentale conditie. Helaas is goed slapen niet zo gemakkelijk als dat het lijkt.

En je bent zeker niet de enige die regelmatig slecht slaapt. Je hebt een drukke baan, een groot gezin, veel verantwoordelijkheden en eigenlijk heb je helemaal geen tijd om te slapen. Maar je kunt het je zeker niet veroorloven om slecht te slapen en ’s nachts wakker te liggen. Je hebt je nachtrust veel te hard nodig om je goed te voelen en goed te kunnen functioneren.

Krijg grip op jouw slaap

Hoe slaap jij?

Uit onderzoek komt naar voren dat een volwassene minimaal 7 tot 9 uur slaap per nacht nodig heeft. Naarmate je ouder wordt neemt de kwaliteit van je slaap af. Volwassenen brengen minder uren in diepe slaap door en worden ’s nachts sneller wakker.

Slaap is dus heel persoonlijk en voor iedereen anders. De een is bijvoorbeeld meer een ochtendmens en de ander meer een avondmens. 

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en heb je alle goedbedoelde tips & adviezen van bekende slaapexperts opgevolgd voor een betere nachtrust, maar helpt dit jouw niet om beter te slapen.

In het persoonlijk slaapplan gaan we samen kijken naar jouw slaapcyclus, jouw slaapdoelen, jouw belemmerende patronen en gaan we onderzoeken wat voor jou wel werkt en wat niet werkt.

Jouw beste slaappatroon

Inhoud persoonlijk slaapplan

Persoonlijke slaap check

Jouw slaapdoelen

Persoonlijke slaapanalyse

Jouw beste slaapstrategie

Best werkende slaaptactieken

Goed slapen op lange termijn

Zelf aan het roer van je slaap

Direct zelf aan de slag

Met dit persoonlijk slaapplan kun je direct zelf aan de slag en ga je direct ervaren wat een betere slaap voor jou kan doen. Je voelt je direct fitter, energieker en gezonder. Je hebt weer zin om dingen te ondernemen en voelt je uitgerust genoeg om alles te doen waar je zin in hebt. 

Je weet precies wat van invloed is op jouw slaap en wat je er aan kunt doen om je slaap te verbeteren en elke ochtend uitgerust wakker te worden.

Het is jouw routekaart naar jouw beste slaappatroon waardoor je alle tools in handen hebt om beter te slapen dan ooit.

Jouw beste slaappatroon

Dit krijg je:

Volg de lessen in je eigen tijd en tempo

Praktische opdrachten om direct mee aan de slag te gaan

Slaap check-up om inzicht te krijgen in je eigen slaappatroon

E-learning voor het ontwikkelen van jouw persoonlijk slaapplan

Praktisch bewezen adviezen en handvatten van de beste experts

Jouw persoonlijk slaapplan

Als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan ontdekken wat persoonlijke slaapplan is meld je dan snel aan via onderstaande button en ga direct aan de slag om beter te slapen.

Nu eenmalig € 39,-