Het geheim van een gezond & gelukkig leven

Gezondheid vinden wij één van de belangrijkste waarden in ons leven, maar waarom handelen we daar niet meer naar? Waarom zijn we zo goed in het zorgen voor anderen maar zo slecht voor onszelf? We gaan vaak voorbij aan onze eigen behoeften en leggen ons lot in handen van de overheid, artsen of farmaceuten. Maar zou het niet veel beter zijn als we zelf regie hebben over ons eigen leven en gezondheid?

In de Blue Zones worden mensen met gemak 100 jaar en voelen zich ook nog fit & vitaal! Wat is hun geheim? Ze weten niet alleen dat het ook anders kan, maar ze leven er ook naar!

Zelf aan het roer van je gezondheid

Grondbeginselen

 

De mensen uit de Blue Zones gaan er dus niet op zitten wachten tot ze ziek worden maar nemen zelf verantwoording voor hun gezondheid en geluk door het aannemen van een gezonde leefstijl. En het goede nieuws is dat dit niet alleen is weggelegd voor mensen uit de Blue Zones of mensen met ‘goede genen’ maar voor iedereen die kiest een gezonde leefstijl. 

Op basis van de levenslessen van de mensen uit de Blue Zones en onderzoek vanuit de wetenschap is het Leefstijlroer ontwikkeld .Het Leefstijlroer bevat alle onderdelen en elementen om zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.  Je staat zelf aan het roer en kan zelf bijsturen. 

In deze Masterclass leer je meer over hoe de basisprincipes van het Leefstijlroer en met welke onderdelen je het best kunt beginnen. 

Levenslessen vanuit de Blue Zones

Inhoud Masterclass

Basis principes van het Leefstijlroer

Basis principes gezonde leefstijl en beste adviezen:
Voeding
Beweging
Ontspanning
Slaap
Zingeving
Relaties
Financien

Persoonlijke ontdekkingstocht gezonde leefstijl en persoonlijke adviezen

Handvatten om direct zelf aan de slag te gaan en het op lange termijn vol te houden

Persoonlijke ontdekkingstocht

Direct zelf aan de slag

Het uitgangspunt van de Masterclass is dat je voor jezelf de beste tips en adviezen eruit haalt die voor jou van toepassing zijn en die voor jou kunnen bijdragen aan een gezonde leefstijl. 

Op die manier kun je stapje voor stapje gaan ontdekken wat voor jou wel en niet werkt en kun je koers zetten naar een gezond en gelukkig leven.

Door beetje bij beetje de nieuwe stappen in je leven te brengen en te ervaren wat dit voor je doet word je gemotiveerd om door te gaan en zal je het ook op lange termijn kunnen volhouden.    

Koers naar een gezond & gelukkig leven

Dit krijg je:

Volg de Masterclass in je eigen tijd en tempo

Praktisch bewezen adviezen en handvatten van de beste experts

Alle tools om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van je gezondheid

Jouw vliegende start

Het Leefstijlroer om!
Grondbeginselen voor een gezonde leefstijl

Als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan ontdekken uit te werken hoe jouw persoonlijke Voedingsplan eruit ziet, is meld je dan nu aan via onderstaande button en ga direct aan de slag om jezelf beter te eten.

Voor € 9,95